Bine ati venit

PE PAGINA MEA PROFESIONALA

Bine ati venit ...

Sunt incantat sa va pot oferi informatii utile si solutii concrete din domeniul esteticii chirurgicale si nechirurgicale, un domeniu sensibil care necesita o abordare profesionista la cele mai inalte standarde.

Doresc sa va asigur de calitatea serviciilor clinicii, a procedurilor si echipamentelor de ultima generatie puse la dispozitie, din dorinta de a obtine cele mai bune rezultate posibile si de a avea cat mai multi pacienti multumiti.

Ne angajam sa fim perfectionisti in tot ceea ce facem, de aceea suntem conectacti permanent cu specialisti si companii din toata lumea pentru a identifica cele mai avansate si eficiente tehnologii si pentru a putea  oferi pacientilor nostri cea mai buna solutie pentru problema lor. In acelasi timp impartasim cu doctori din tara si strainatate cunostintele si experienta noastra prin lucrari stiintifice publicate in reviste de profil sau participari si prezentari la conferinte de specialitate.

Consider ca atentia acordata omului si individualizarea actului medical este esentiala atunci cand iti propui sa raspunzi in totalitate nevoii si asteptarilor pacientului .

Experienta profesionala a echipei cu care lucrez aduce un plus de valoare, fiecare specialist venind cu tot ceea ce are mai bun si cu disponibilitatea de a fi in permanenta conectat si updatat la noutatile acestui domeniu.

Ma bucur ca am putut aduce in premiera pentru Romania, implementand inca din 2005 conceptul de Medical Spa, in Cluj-Napoca. Sanatatea si vitalitatea sunt considerate o entitate globala. Astfel, conceptul Medical Spa reuneste aspectul medical, starea de bine, rafinamentul, relaxarea si personalizarea. Termenul “medical” se refera la stiinta, eficacitate, seriozitate, inovatie si mai ales la siguranta. In acest sens, Medical Spa presupune o abordare complexa a serviciilor care ajuta clientii nu numai sa arate bine, dar si sa se simta in cea mai buna forma fizica si psihica, in deplina siguranta, rezultatul fiind o stare de bine, de multumire si incredere in sine. 

Dr. Andrei Martin

Noutati

Ulthera- procedura magica