ULTHERAPY/Stimularea colagenului natural

STIMULAREA COLAGENULUI NATURAL

Este o procedura aprobata de FDA ( Food and Drug Administration)  dovedita clinic, pentru ridicarea sprancenei, liftingul tesuturilor faciale si diminuarea barbiei duble, stimuland colageno-geneza.  
Zonele ce pot fi tratate includ gat, barbie, sprancene, decolteu, abdomen, genunchi, toate fara interventie chirurgicala. Aceasta metoda stimuleaza sinteza de colagen, din straturile profunde ale pielii. 

CUM ESTE STIMULATA SINTEZA DE COLAGEN?

In tinerete, pielea noastra este mentinuta de colagen, o proteina naturala ce pastreaza ferma si tonifiata pielea.
Pe masura ce inaintam in varsta, colagenul se degradeaza, astfel incat pielea incepe sa aiba un aspect imbatranit.

Ultherapy actioneaza  adanc sub piele, prin coagularea termica a colagenului, stimuland astfel sinteza de colagen natural, determinand in timp o retractie/ lifting a pielii.

CARE ESTE PROFILUL CANDIDATULUI IDEAL PENTRU O ASEMENEA PROCEDURA?

Barbatii si femeile deopotriva, dupa varsta de treizeci de ani, cu usoare sau moderate relaxari ale pielii.
Cu toate acestea, Ultherapy poate fi folosit si de catre persoanele sub treizeci de ani, in cazul in care isi doresc un aspect mai tanar al pielii sau pentru a intarzia folosirea chirurgiei cosmetice.
Ultherapy nu este un inlocuitor al chirurgiei cosmetice, ci este o optiune pentru cei care cauta o solutie non-invaziva chirurgical.
Pentru a afla daca sunteti un potential candidat, va trebui sa programati o vizita la medicul Dvs. specialist, iar acesta va va indruma.
Nu exista o procedura anume pe care trebuie sa o urmati inainte de a beneficia de acest tratament. 

LA CE SA VA ASTEPTATI IN TIMPUL TRATAMENTULUI

Dupa ce se curata bine zona pe care se va interveni, se va aplica un gel si apoi se va plasa aplicatorul tratamentului pentru piele. Se va folosi imagistica cu ultrasunete pentru a determina plasarea optima a energiei. Ultrasunetele vor fi apoi concentrate in zona corespunzatoare suprafetei pielii. In timpul tratamentului, pacientii vor simti o senzatie de caldura, mici intepaturi. Acestea indica faptul ca procesul de construire al colagenului a inceput. Un tratament Ultherapy poate dupa de la o ora la trei, in functie de numarul zonelor tratate. 

CAND MA POT ASTEPTA SA VAD REZULTATE

Imediat dupa tratament, cei mai multi dintre pacienti observa un ten natural si tonifiat, precum si un ritm mai lent de imbatranire a pielii. Ultherapy stimuleaza producerea de colagen de-a lungul timpului, iar rezultatele se pot vedea dupa 3-6 luni, ca urmare a procedurii.
Repetarea procedurii se poate face anual pentru mentinerea rezultatelor.

EXISTA REACTII ADVERSE ASOCIATE CU ULTHERAPY?

Dupa o sesiune de tratament, pielea poate parea initial eritematoasa, dar roseata va disparea in cateva ore. De asemenea pot aparea usoare furnicaturi. Se poate folosi machiaj dupa procedura si se poate reveni la regimul normal de ingrijire al pielii.