Remodelare barbie/Mentoplastia

Anumiti pacienti doresc imbunatatirea aspectului profilului, o definire a barbiei. Acest aspect poate conferi echilibru definitiei faciale. Pentru pacientii ce doresc o solutie non-chirurgicala, sau cei care isi doresc rezultate inaintea unei interventii chirurgicale, augmentarea barbiei este o optiune excelenta. 

A augmenta barbia cu lichid, este o arta in sine, medicul trebuind sa vada exact anatomia barbiei, dar si contururile tridimensionale prezentate de tesuturile moi pe osatura de baza. Barbia este una din trasaturile definitorii ale fetei, dand forma ei. Cu inaintarea in varsta, barbia tinde sa-si piarda din volum, astfel incat se poate reface aspecul tineresc prin aceasta procedura, fara ca barbia sa arate nenatural. 
Scopul acestei interventii este de a avea rezultate naturale si de lunga durata. 
Cantitatea de material folosita la umplere nu este mare, insa schimbarea este notabila.

Acest lucru poate ajuta de asemenea la definirea liniei maxilarului.

Ce tip de anestezie se foloseste la augmentarea barbiei?

Cele mai multe proceduri de imbunatatire a barbiei sunt efectuate cu anestezie locala, fara a se simti niciun disconfort.

Cum decurge recuperarea dupa augmentarea barbiei? 


Uneori este de asteptat o umflare minora a zonei, dar aceasta dispare intr-o zi, doua. Un numar mic de pacienti vor dezvolta o usoara invinetire a zonei. Pacientii trebuie sa evite efortul sustinut pentru 24 de ore. 

Cine este un bun candidat pentru augmentarea barbiei?


Oricine doreste imbunatatirea aspectului barbiei poate fi un candidat. Pacientii care doresc sa evite o interventie chirurgicala sau un implant, de asemenea pot recurge la aceasta procedura.