Leziuni vasculare-DYE LASER

DESPRE LASERUL V BEAM PERFECTA 

Laserul V Beam Perfecta – pentru orice leziune vasculara a pielii - este un laser care trateaza orice pata rosie sau bruna de pe piele. Este o tehnologie avansata, perfectionata in ultimii 20 de ani.

Este laserul perfect pentru tratamentul rozaceei, vinisoarelor dilatate de pe fata, cuperozei, dar si pentru reducerea rosetii de la nivelul decolteului si gitului (poikilodermia Civatte) - standardul mondial in tratamentul leziunilor vasculare.

Dezvoltat pe baza tehnologiei Pulsed Dye Laser - Vbeam Perfecta este eficient in eliminarea imediata a oricarei leziuni vasculare de la suprafata pielii, indiferent de natura sau localizarea ei.. Tratamentul nu necesita timp de recuperare si este total nedureros.

Cuperoza este o afectiune difuza ce afecteaza fata si decolteul, uneori sub forma de foarte multe vase capilare mici si ramificate. Laserul VBeam Perfecta inchide  capilarele si poate rezolva problema instantaneu sau in cazurile severe, dupa maximum 3 sedinte.

Reintinerirea pielii  se adreseaza pacientilor de toate varstele. Tratamentul cu laserul Vbeam Perfecta necesita de obicei mai multe sedinte spatiate la un interval de citeva saptamini. Tratamentul este nedureros si vindecarea este totdeauna estetica. 
Cu ajutorul lui tratam petele rosii din nastere cunoscute sub numele de nevus flameus (pata de vin), hemangioamele, cicatricile rosii, lacurile venoase, vergeturile rosii. Datorita tehnologiei micropuls care protejeaza pielea de purpura este posibila  utilizarea de energii mari,in conditii de siguranta chiar si pentru tratarea pielii delicate a copiilor, putand fi utilizat pentru eliminarea hemangioamelor. Modificarea lungimii de unda la 585 mm si sistemul  incorporat de racire a pielii, cresterea eficacitatea laserului in tratamentul leziunilor vasculare cu o rata redusa de efecte secundare.
Este util in reducerea aspectului cenusiu al cearcanelor. 
Vergeturile rosii  pot fii  tratate cu laserul VBeam Perfecta ele raspunzand mai bine la tratament decat cele albe-sidefii. Cu cat se initiaza tratamentul mai repede, cu atat si eficienta lui este mai mare. 
Verucile pot fi tratate cu succes prin inchiderea vaselor  capilare care le hranesc si se pot resorbi foarte repede, fara a fi nevoie sa fie arse prin alte mijloace mult mai agresive 
De obicei sunt necesare mai multe sedinte spatiate la citeva saptamini interval. Tratamentul este nedureros si vindecarea este totdeauna de buna calitate.

Laserul Candela  V Beam Perfecta completeaza tratamentele vasculare care se efectueaza in clinica Medispa cu alte aparate laser.